Producator si distribuitor echipamente protectia muncii - firme echipamente de protectie, echipamente igiena si sportive

Bine ati venit pe site-ul PANADRYON.RO


Producator si distribuitor echipamente si sisteme pentru protectia muncii.


ISTORIC SI CATEVA DATE:

Activitatea companiei noastre a inceput in anul 1999, ca principal producator si furnizor al echipamentelor individuale de protectie si de lucru din gama textile, urmand o evolutie continuu crescanda pana in prezent.

Colaborarea companiei cu companii externe de renume nu a facut decat sa ne intareasca imaginea pe piata, datorita calitatii produselor, seriozitatii si profesionalismului intregii echipe PAN ADRYON.

Societatea noastra a asigurat si asigura pentru piata interna, intreaga gama de echipamente de protectie si de lucru, intarindu-ne astfel pozitia pe piata romaneasca.

Activitatea de distribuire se realizeaza prin intermediul mai multor agenti de vanzare, bine pregatiti si specializati atat de catre societatea noastra cat si de societatile furnizoare.

Pentru imbunatatirea calitatii produselor si a serviciilor societatii noastre Pan adryon are implementat si mentine un SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII in conformitatea cu standardul ISO 9001: 2001.